nails

Nail Art Stamping

Ik wil een nail-art cursus volgen

Stempelen is helemaal hot! Waarom? Omdat je in een handomdraai een leuk design kan maken op de nagel wat relatief weinig tijd kost. De stempelplaten gebruik je in combinatie met een nagellak of een gel. We behandelen beide producten tijdens de les zodat je met beide producten leert stempelen en zelf een keuze kunt maken. De designs op de stempelplaten zijn eindeloos, van dierenprints, bloemen en abstracte designs.

Wist je dat je ook o.a folie, chrome en pigment poeder kunt gebruiken in combinatie met de stempels? De stempel techniek is zo leuk en veelzijdig! 

We gaan tijdens de workshop Stamp Art stempelen met de nagellak & gels van Magnetic en Moyra Je leert de verschillende designs op color pops, zodat je deze direct kunt laten zien aan jouw klanten. De techniek is geschikt voor op natuurlijke nagels, Gelpolish en kunstnagels, maar ook op teennagels! 

Iedereen kan het leren, en je hebt geen ervaring nodig in het zetten van Nail Art. 

Lesgeld | Informatie

Prijs: € 99,00 incl btw. 

Model nodig: Nee

Vooropleiding nodig: Nee

De cursus wordt afgerond met een certificaat. 

Je werkt met je eigen nagelproducten. Na aanmelding ontvang je een lijst met producten die je gaat gebruiken. We stellen overige producten en kleuren beschikbaar tijdens de les.

Keuze uit de volgende datums:

Informatie | Aanmelden

Klik hieronder voor meer info of aanmelden. 

Downloads