nails

BiaB/Blush Coaching

Ik ben al een nagelstylist

Perfectioneer de BiaB/Blush behandeling

Werk jij al met Blush maar wil je verder perfectioneren? Dan is Blush Coaching perfect voor jou. Je bepaalt zelf aan welke skills je wilt werken zodat het gehele resultaat strakker en mooier wordt.

Ben je een startende of werk je al een tijdje als nagelstyliste en wil je je graag blijven ontwikkelen?
Meld je dan aan voor de Coaching Blush training! Technieken en producten veranderen regelmatig en het is belangrijk dat je op de hoogte bent. Niks is te gek of te hoog gegrepen, jij kunt ook die strakke Instagram en/of Pinterest nagels maken, maar hiervoor zul je wel moeten blijven trainen.

In deze les werkt iedereen individueel aan zijn eigen technieken. Denk bijvoorbeeld aan het vorm vijlen, Product control zodat je de juiste dikte en bolling sneller en makkelijker kunt plaatsen.

We werken met een groep van maximaal 5 personen zodat er voor iedereen voldoende aandacht is. We proberen samen jouw salonnagels naar een hoger niveau te tillen. 

Lesgeld | Informatie

Prijs € 99,00 incl. btw

Vooropleiding nodig:  ja

Model: ja

De cursus wordt afgerond met een certificaat.

Je werkt met je eigen nagelproducten. Na aanmelding ontvang je een lijst met producten die je gaat gebruiken. We stellen overige producten en kleuren beschikbaar tijdens de les.

Keuze uit de volgende datums:

donderdag 6 juni 9.30-16.00 uur.

Informatie | Aanmelden

Klik hieronder voor meer info of aanmelden. 

Downloads