Team

Over Ons

about

Over MF | Nails

Het MF Academy Team

MF Academy, het toonaangevende opleidingsinstituut en groothandel in nagel- en handproducten. Al meer dan 30 jaar vormen Merel en Fleur het hart van MF Academy, een betrouwbare naam die al die jaren Zuid-Holland heeft verrijkt met expertise en passie. Als gecertificeerde CRKBO-instelling streven we ernaar om niet alleen nagelstylistes op te leiden, maar ook om een omgeving te creëren waarin professionals gedijen in een ontspannen en professionele sfeer. Bij MF Academy vinden zij niet alleen een uitgebreid aanbod van hoogwaardige producten, maar ook een gemeenschap van gelijkgestemde vakgenoten. Onze groothandel is dé bestemming voor zowel startende nagelstylisten als doorgewinterde professionals. Met een assortiment van meer dan 4000 producten, inclusief de befaamde merken Magnetic en Urban Nails, bieden wij een uitgebreide selectie aan nagel- en handverzorgingsproducten van topkwaliteit. Bij MF Academy draait alles om passie voor nagelstyling en het leveren van de beste producten.

about

Groothandel / Shop

Het MF Academy Team

Ontdek de sleutel tot professioneel succes bij MF Academy - jouw complete bestemming voor hoogwaardige producten in onze uitgebreide groothandel in hand- en nagelproducten. Als exclusieve distributeur van het gerenommeerde merk Magnetic en Urban Nails in Zuid-Holland bieden we een unieke toegang tot een wereld van topkwaliteit producten. Met meer dan 4000 items in onze webshop, is alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Bestel voor 14:00 uur en ontvang jouw bestelling te volgende dag al, direct bij jou thuis. Kies voor gemak, kies voor kwaliteit - bij MF Academy staan we klaar om jouw ambities te ondersteunen en jouw vakmanschap te versterken.

MF Academy015
MF (35 van 35)

about

Opleidingen/cursussen

Het MF Academy Team

Ontdek perfecte nagelstyling bij CRKBO-gecertificeerde MF Academy. Ons aanbod vakopleidingen biedt diverse specialisaties in dit veelzijdige vakgebied. Laat je passie floreren en ontwikkel een unieke stijl. Bij MF Academy draait het om individualiteit; we bieden alle tools om uit te blinken. Start jouw reis naar een succesvolle carrière in nagelstyling hier!

0 +

Cursisten opgeleid

0 +

Producten in onze winkel

0 +

Jaar ervaring

MF | Team

Team

Bij MF Academy schittert een team van hoogopgeleide professionals. Deze docenten, gedreven door passie en expertise, overstijgen simpel lesgeven. Ze begeleiden, inspireren en stimuleren studenten om hun volledige potentieel te bereiken, waardoor ze uitgroeien tot exceptionele mentoren.