nails

Acryl opleidingen

Ik wil nagelstyliste worden

Wist je dat de acryltechniek de oudste en bekendste techniek is voor nagelverlenging. De nagel wordt gemodelleerd met een combinatie van een poeder en een vloeistof. MF Academy werkt met Prestige. Prestige is de top in kunstnageltechnologie. Het geeft geen kristallisatie, hecht perfect en is voor iedere klant geschikt. Daarnaast is het heel gebruiksvriendelijk en geeft het geen luchtbelletjes in het product. Juist voor beginners is Prestige ideaal, omdat deze pas uithardt als de acryl niet meer bewerkt wordt, met andere woorden: pas als de nagel klaar is. Dit heeft als voordeel dat je meer tijd hebt om de nagel te modelleren en te perfectioneren. De Prestige Acryl droogt in de lucht dus geen uv-lamp nodig. Prestige Acryl is geschikt voor probleemnagels zoals nagelbijters en biedt natuurlijke uitziende transparante French Manicure nagels met een roze nagelbed en witte rand in ieder gewenste kleur, vorm en lengte.

INTENSIEVE DAGEN

Je leert tijdens deze intensieve dagen diverse technieken die je nodig hebt om succesvol te zijn als nagelstylist en vanaf de eerste dag kun je deze nagels gaan verkopen aan jouw klanten. Iedere dag staat in het teken van een specifieke techniek en je wordt begeleid in het leerproces door zeer ervaren Coaches, nagelstylisten, die een grote klantenkring hebben en die veel praktijk ervaring hebben.

 

Ondernemerschap

Tijdens de lessen besteden we ook volop tijd aan het ondernemerschap:

Het goed bepalen van jouw salonprijzen, gebaseerd op jouw regio en jouw unieke aanbod

• Het maken van foto’s voor marketingdoeleinden

• Het opzetten van marketingstrategieën voor jouw salon

CERTIFICATEN EN DIGITALE POSTER.

Aan het einde van iedere lesdag krijg je een certificaat, zodat jij je klanten kunt laten zien welke technieken jij beheerst.

Tijdens de laatste lesdag
maak je een door jouw ontworpen set nagels die je onder begeleiding maakt. Deze wordt op de foto gezet en digitaal naar jou op gestuurd om het te kunnen afdrukken op poster formaat hoe leuk is dat om op te hangen in jouw salon.

 

Acryl

Duur: 4 dagen 
Prijs opleiding € 396,00 incl. btw 

Prijs lespakket 
Prijs lespakket € 390,00 incl. btw
Prijs lespakket € 499,00 incl. btw met een led lamp.
Prijs lespakket € 715,00 incl. btw met een led lamp en een elektrische vijl.

Tijdens de 4 daagse Acryl opleiding leer je:

• Dag 1: korte verlenging rond/almond
• Dag 2 korte verlenging recht aflakken met gelpolish
• Dag 3 opvulbehandeling +aflakken met gelpolish.
• Dag 4 korte verlenging met een geschilderde French. 

Tevens leer je in deze training de basis technieken van het omgaan met een elektrische vijl.

Aan het einde van iedere lesdag krijg je een certificaat, zodat jij je klanten kunt laten zien welke technieken jij beheerst. 

Informatie | Aanmelden

Klik hieronder voor meer info of aanmelden. 

Downloads