Informatie

Praktische informatie

Voor vragen

Bel ons op 015 –2120822 of mail voor een persoonlijke afspraak Wij nemen ruim de tijd om u persoonlijk te informeren over onze opleidingen.

Openingstijden Winkel

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Adres gegevens

MF Academy
Tanthofdreef 7
2623 EW Delft
015-2120822

De opleiding Nagelstyling kost u één of 2 dagen per week, naar keuze op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag. 
Voor startdatums en datums voor de diverse opleidingen zie onze website. Eventueel gemiste lessen door ziekte kunnen na overleg worden ingehaald op een ander tijdstip.

Alle lessen voor overdag beginnen om 9.30 uur en eindigen om 16.00 uur, met 45 min. lunchpauze. U wordt verzocht om een kwartier voor aanvang van de les aanwezig te zijn om uw tafel gereed te maken en een kop thee of koffie te drinken.

Overdag
Maandag van 9.30 tot 16.00
Dinsdag van 9.30 tot 16.00
Donderdag van 9.30 tot 16.00 

De cursist werkt op eigen nagels of op een model. De cursist krijgt een handig naslagwerk mee naar huis. 

Onze groepen bestaan uit maximaal 4-6-cursisten. Zo kan de docent voldoende aandacht geven aan de persoonlijke vorderingen van de cursisten.

Voor onze cursisten is geen specifieke vooropleiding noodzakelijk. Voor het beste resultaat is het wel belangrijk dat u de Nederlandse taal beheerst en thuis veel oefent.

Om verzekerd te zijn van deelname aan de opleiding, dient u zich schriftelijk aan te melden en een aanbetaling te voldoen.

De aanbetaling bedraagt de helft van het totale bedrag betreffende de opleiding waarvoor je je hebt aangemeld. Zonder deze aanbetaling wordt u niet beschouwd als aangemeld en kunt u niet deelnemen aan de opleiding. Na inschrijving ontvangt u een schriftelijke bevestiging.

Het restant van de betaling dient 4 weken voor aanvang van de opleiding in zijn geheel te zijn voldaan.

Het lesgeld kan worden betaald (contant of per pin) of overgemaakt op bankrekening nummer NL 88 RABO 0157329755

Wilt u betalen in termijnen vraag dan naar de mogelijkheden.

Docenten van MF Academy zijn ervaren nagelstylisten. Zij krijgen een uitgebreide didactische training. Alle docenten werken volgens dezelfde methode. Merel en Fleur zijn 2 zussen en runnen al 30 jaar MF Academy (Voorheen MF Nail Cosmetics). U krijgt  les van Brenda van Tongeren of Dominique van Gijzen.

Voor de meeste opleidingen heeft u een lespakket nodig. Tijdens de opleiding werkt u met de producten uit het lespakket. De lespakketten zijn zorgvuldig samengesteld zodat alle producten die u nodig heeft tijdens de opleiding in het lespakket zitten. Er zit meer dan voldoende materiaal in om er thuis mee aan de slag te gaan. Voor inhoud en prijzen van de lespakketten download inhoud lespakketten.

Tijdens de lessen werkt u op eigen nagels of op een model. 

Om de kwaliteit van onze opleidingen te waarborgen en om als vaardig nagelstylist in de markt te stappen is het noodzakelijk dat je veel oefent. Ervaring wijst uit dat je tenminste honderd keer een set van 10 nagels opgezet moet hebben voordat je de techniek goed onder de knie hebt. Op deze manier leer je de benodigde snelheid te ontwikkelen. 
Na elke les ontvang je huiswerk. Dit huiswerk neemt 4-6 uur per week in  beslag

Na elke les ontvangt u een prachtig bijpassend certificaat. 

Na afronding van de opleiding kunt u meedoen aan het examen nagelstyling dat 2x per jaar plaatsvindt. Het examen bestaat uit een theorie en een praktijk examen. Er zullen één of twee onafhankelijke personen van Magnetic aanwezig zijn om het examen te beoordelen. Indien het examen met goed resultaat wordt afgesloten ontvangt u een diploma en een glasschild waarmee Magnetic u erkend als nagelstyliste. Het examen bedraagt 125,00 incl BTW euro.
Deelname aan het landelijke examen is niet verplicht. Wij raden het wel aan. Het examen is namelijk een belangrijk toetsing moment: Ben je klaar om als nagelstylist de markt op te gaan? Het diploma voor de opleiding Nagelstyliste is ook voor uw klanten een duidelijk signaal dat u zich goed voorbereid heeft op het vak. 

Met ons diploma weet u zeker dat u met succes uw vak uit kunt oefenen.

De lessen worden gegeven in ons opleidingsinstituut te Delft. MF Academy is goed bereikbaar en beschikt over ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.