nails

De Perfecte Foto

Ik wil nagelstyliste worden

Iedereen scrolt natuurlijk regelmatig op social media om zo de leukste inspiratie op te doen. Ongetwijfeld zie je dan de mooiste foto’s voorbij komen. Als je het ons vraagt zijn dit ook echte eyecatchers om klanten naar jouw salon te trekken.

Maar hoe maak je nou de perfecte foto?

Goede kwaliteit foto’s zullen sneller gedeeld worden wat zal leiden tot nieuwe volgers en mogelijk zelfs nieuwe klanten. Je zult het vast wel eens mee gemaakt hebben dat je een prachtige nieuwe set hebt gemaakt maar dat het op de foto er niet zo mooi uit zag als in het echt. Dit kan liggen aan verschillende factoren zoals: licht, achtergrond en kleuren.

Tijdens deze training leren we je alle do’s & dont’s op het gebied van het fotograferen van nagels/handen. Zo weet jij zeker dat je na deze training een geweldige feed hebt op Instagram & Facebook. We werken gewoon met onze mobiele telefoon niet met een professioneel cameratoestel. Dit doen we omdat je met een mobiele telefoon ook prachtige foto’s kunt maken, zolang het licht, de achtergrond en alle kleuren maar goed zijn. Daarnaast wil jij na de behandeling bij jouw klant niet te veel tijd kwijt zijn aan het fotograferen van de nagels. Tijdens de training werk je met je eigen telefoon.

Daarnaast is het gewenst om een mooie set nagels te dragen voor het fotograferen.

Lesgeld | Informatie​

Prijs: 99,00 euro incl. btw

De cursus wordt afgerond met een certificaat.

 

Informatie | Aanmelden

Klik hieronder voor meer info of aanmelden. 

Downloads