Brow styling stylist.

Donderdag 7 november 13.30-17.00 uur.

Training RefectoCil kleuren specialist bij MF Academy

Wimpers en wenkbrauwen zijn hot!

De consument is meer bewust van het feit dat wimpers en wenkbrauwen ook styling en verzorging nodig hebben. RefectoCil speelt in op de huidige trends, is ongekend populair en marktleider op het gebied van wimper- en wenkbrauwverfproducten.

Deze training is één van de nieuwe trainingen die MF Academy aanbied. Tijdens deze training behandelen we het hele assortiment van RefectoCil. RefectoCil is één van de bekendste merken en heeft een zeer uitgebreid assortiment. Tijdens de training krijgt u informatie over alle producten en hoe deze toe te passen zijn. Daarna gaan we de technieken ook toepassen in de praktijk op de wenkbrauwen.

Kleurspecialist:

Het mengen van verschillende kleuren biedt heel veel mogelijkheden voor een individuele uitstraling en een perfecte kleur. Voeg warmte en/of koelte toe aan het verfmengsel of gebruik in het najaar de prachtige kastanje kleur.
Na deze training mengt u voor iedereen een kleur op maat!

Wenkbrauwstyling:

Met de Brow Styling Strips van Refectocil realiseert u in een paar minuten perfect gestylde wenkbrauwen. Win tijd door tegelijkertijd de wenkbrauwen te verven in de door u gecreëerde kleur. Met de producten van Refectocil staat uw salon garant voor een professionele kleuring en styling van de wenkbrauwen. Om dit over te kunnendragen aan uw klanten verzorgen wij voor u een prachtig naslagwerk en een certi caatin uw salon!

Training € 75,- incl. btw naslagwerk en certificaat.
Brow bar + 1 Brow strip € 99,- excl. btw.

Model nodig: Ja

Vooropleidng nodig: Nee

Voor aanmelden 015-2120822 of info@mfacademy.nl

 

academy-browstylingstylist.jpg
© 2011 - 2019 MF Academy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel