PRAKTISCHE INFORMATIE

Lestempo

De opleiding Nagelstyling kost u één of 2 dagen per week, naar keuze op maandag, of dinsdag of dinsdagavond.  Bepaalde lessen worden ook op de dinsdagavond en de donderdag en vrijdag gegeven. Voor startdatums en datums voor de diverse opleidingen zie onze website. Eventueel gemiste lessen door ziekte kunnen na overleg worden ingehaald op een ander tijdstip.

Lesdagen & Avonden

Alle lessen voor overdag beginnen om 9.30 uur en eindigen om 16.00 uur, met een uur lunchpauze. Alle lessen op de avond beginnen om 18.00 uur en eindigen om 21.00 uur. U wordt verzocht om een kwartier voor aanvang van de les aanwezig te zijn om uw tafel gereed te maken en een kop thee of koffie te drinken.

Lestijden

 Overdag
   Maandag van 9.30 tot 16.00
Dinsdag van 9.30 tot 16.00
      Donderdag van 9.30 tot 16.00 

Avond
Dinsdag van 18.00 tot 21.00 
Eén avond is een halve dag!! 

De cursist werkt op eigen nagels en op een model. De cursist krijgt een werkboek - het boek voor de nagelstyliste en een handig naslagwerk mee naar huis. 

Groep

Onze groepen bestaan uit maximaal 4-6-cursisten. Zo kan de docent voldoende aandacht geven aan de persoonlijke vorderingen van de cursisten.

Vooropleiding

Voor onze cursisten is geen specifieke vooropleiding noodzakelijk. Voor het beste resultaat is het wel belangrijk dat u de Nederlandse taal beheerst en thuis veel oefent.

Betaling

De aanbetaling dient te worden voldaan bij inschrijving van de opleiding. De aanbetaling bedraagt €500.,- en wordt verrekend met het lesgeld. Het lesgeld kan worden betaald (contant of per pin) op de eerste dag van de opleiding of worden overgemaakt op bankrekening nummer NL 88 RABO 0157329755 Het bedrag moet dan zijn overgemaakt voor aanvang van de opleiding. Wilt u betalen in termijnen vraag dan naar de mogelijkheden.

Docenten

Docenten van MF Academy zijn ervaren nagelstylisten. Zij krijgen een uitgebreide didactische training. Alle docenten werken volgens dezelfde methode. Merel en Fleur zijn 2 zussen en runnen al 29jaar MF Academy (Voorheen MF Nail Cosmetics). U krijgt  les van Brenda van Tongeren of Dominique van Gijzen.

Lespakketten

Voor de meeste opleidingen heeft u een lespakket nodig. Tijdens de opleiding werkt u met de producten uit het lespakket. De lespakketten zijn zorgvuldig samengesteld zodat alle producten die u nodig heeft tijdens de opleiding in het lespakket zitten. Er zit meer dan voldoende materiaal in om er thuis mee aan de slag te gaan. Voor inhoud en prijzen van de lespakketten download inhoud lespakketten.

Modellen

Tijdens de lessen werkt u op eigen nagels of op een model. 

Oefenen

Om de kwaliteit van onze opleidingen te waarborgen en om als vaardig nagelstylist in de markt te stappen is het noodzakelijk dat je veel oefent. Ervaring wijst uit dat je tenminste honderd keer een set van 10 nagels opgezet moet hebben voordat je de techniek goed onder de knie hebt. Op deze manier leer je de benodigde snelheid te ontwikkelen. 
Na elke les ontvang je huiswerk. Dit huiswerk neemt 4-6 uur per week in  beslag

 

Certificaten

Na elke les ontvangt u een prachtig bijpassend certificaat. 

Examen

Na afronding vanaf een 10 daagse opleiding kunt u meedoen aan het examen nagelstyling dat 2x per jaar plaatsvindt. Het examen bestaat uit een theorie en een praktijk examen. Er zullen één of twee onafhankelijke personen van Magnetic aanwezig zijn om het examen te beoordelen. Indien het examen met goed resultaat wordt afgesloten ontvangt u een diploma en een glasschild waarmee Magnetic u erkend als nagelstyliste. Het examen bedraagt 125,00 incl BTW euro.
Deelname aan het landelijke examen is niet verplicht. Wij raden het wel aan. Het examen is namelijk een belangrijk toetsing moment: Ben je klaar om als nagelstylist de markt op te gaan? Het diploma voor de opleiding Nagelstyliste is ook voor uw klanten een duidelijk signaal dat u zich goed voorbereid heeft op het vak. 

Met ons diploma weet u zeker dat u met succes uw vak uit kunt oefenen.

Locatie

De lessen worden gegeven in ons opleidingsinstituut te Delft. MF Academy is goed bereikbaar en beschikt over ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Voor vragen

Bel ons op 015 –2120822 of mail voor een persoonlijke afspraak Wij nemen  ruim de tijd om u persoonlijk te informeren over onze opleidingen.

Openingstijden Winkel

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.
Op dinsdagavond van 18.00 tot 21.00 

Adres gegevens

MF Academy
Tanthofdreef 7
2623 EW Delft
015-2120822

 

 

 

 

© 2011 - 2023 MF Academy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel